Jacobs Utvalgte med nye kaffevarianter

Jacobs Utvalgte med nye kaffevarianter

Sortimentet i Jacobs Utvalgte Kaffe blir nå utvidet med to nye varianter: «Tropisk aroma» og «Guatemala» – disse er klare til Lanseringsvindu 1 – dvs februar 2017.

Jacobs Utvalgte er NorgesGruppens egen premiumserie. Kaffebønnene som brukes, er valgt ut på bakgrunn av sin overlegne kvalitet. Både smak, håndverk og historie teller med i vurderingen av de kaffebønnene som skal benyttes i denne produksjonen.

Tropisk Aroma
Dette er en blanding av kaffetypene Colombia Excelso og Kenya AB Top. Denne kombinasjonen gir Tropisk Aroma en fyldig, rund og aromatisk smak. Kaffen har en søtlig rund syrlighet som kjennetegnes av solbær og hint av bringebær. Ettersmaken er preget av en rund og god balanse mellom lette toner av aprikos og mørk sjokolade.

Guatemala
Jacobs Utvalgte Guatemala Huetenango SHB har god fylde og en fin søtlig fruktighet. Ettersmaken er preget av en lett syrlighet, og har innslag av toner fra sommerblomst. Kaffe fra Guatemala regnes som noe av det beste som finnes på markedet, noe som skyldes spesielt gunstige klimatiske forhold. Mesteparten av kaffen fra Guatemala produseres i landets sentrale fjellområder. Her finnes det flere aktive vulkaner. Den vulkanske aktiviteten i området gjennom flere tusen år, har gitt en mineralrik jord som egner seg godt til kaffedyrking.

jacobs-utvalgte-tropisk-aroma

jacobs-utvalgte-guatemala